Gastronomická show s italským zpěvákem Andrea Andrei

facebook_logo_icons

   

Známý italský zpěvák, hudební skladatel, textař a producent žijící v Čechách učí diváky kulinářskému umění

Andrea Andrei nabízí jedinečnou zábavnou gastronomickou show. Jedná se zážitkovou gastronomii v rámci výjezdního pořadu, kde šéfkuchaři jsou diváci, kteří přijmou pozvání na pódiu. Pod vedením zkušeného italského specialisty uvaří jedinečnou italskou specialitu, dle receptů z různých regionů Itálie, které reprezentují nejnovější trendy v kulinářství, a to moderní pojetí tradiční italské kuchyně.

 

Kreativní přístup, nové technologie a postupy, italský šarm dávají příležitost i klasickým regionálním pokrmům a pozvedávají ji na gurmánskou úroveň. Diváci pak můžou pokrmy bezprostředně ochutnat. Mají jedinečnou možnost zhlédnout přípravu zajímavých pokrmů a načerpat inspiraci pro své vlastní vaření.

V rámci gastro show Andrea zazpívá své autorské skladby, italské kantilény a nejznámější italské hity – Ragazzina Ragazzina, Wakadi Wakadu, Ob-La-Di Ob-La-Da, Balla Balla, Gloria, Mamma Maria, Volare, O Sole Mio, L´Italiano, Tornero, Serenata…

Dle přání pořadatele je možné propojit gastroshow společně se Zuzanou Bubílkovou.

 

Andrea Andrei s gastroshow v České televizi:

Andrea Andrei hostem v pořadu České televize – Dobré ráno

Vystoupil jako odborník na italskou kuchyň a připraví s kolegou italské speciality.

Kompletní záznam – zde

Andrea Andrei hostem v pořadu České televize -Sama doma

Kompletní záznam – zde

Gnocchi alla Sorrentina (Starý recept z oblasti Napoli – (3 porce)

Suroviny:

Gnocchi          500 g

Mozzarella      400 g

Konzervovaná rajčata  100 g

Parmazán        125 g

Bazalka           3 listy, Sůl  2 polévkové lžíce,  Olivový olej    2-3 polévkové lžíce

 

Příprava:

Vaříme vodu v hrnci (2 litry), vodu osolíme., Nakrájíme lístky bazalky, na menší proužky mozzarellu., Olivový olej na pánvičce zahřejeme, přidáme 100 g konzervovaných rajčat, které vařečkou rozmačkáme, rozmícháme a tuto rajčatovou omáčku dle chuti posolíme a opepříme. Omáčku na pánvičce posypeme nakrájenou bazalkou. Kontrolujeme vodu. Při bodu varu vložíme gnocchi do vody. Gnocchi po třech minutách vyplavou na hladinu, přecedíme je a vložíme na pánvičku. Zamícháme je s rajčatovou omáčkou a vložíme nakrájenou mozarellu. Vše zamícháme. Na závěr omáčku s gnocchi posypeme parmazánem (125 g) a podáváme…

 

Pasta alla Carretera (Starý recept z oblasti Říma – 3 porce)

Suroviny:

Špagety           400 g

Tuňák              80 g (konzerva)

Parmazán        125 g

Česnek            2 menší stroužky

Papričky          2 kusy

Sůl                  2 polévkové lžíce

Olivový olej    2-3 polévkové lžíce

Zelená petrželka, Strouhanka, Chilly koření

 

Příprava:

Vaříme vodu v hrnci (3 litry), vodu osolíme. Nakrájíme zelenou petrželku, chilli a papričky na jemné části. Nastrouháme 125 g parmazánu. Do skleněné misky nalijeme 3 polékové lžíce olivového oleje, vložíme 80 g tuňáka a nakrájený česnek, chilli a papričky. Vše posypeme nastrouhaným parmazánem a zamícháme. Při bodu varu vložíme do vody 400 g. špaget. Po 10 minutách špagety scedíme. Obsah misky vložíme na pánvičku, na kterou vysypeme špagety, dle chuti posolíme a opepříme. Zamícháme a prohřejeme. Na závěr vše posypme strouhankou a podáváme…

.

Technické zajištění ze strany pořadatele:

Ozvučení:

Pořadatel zajistí kvalitní hlavový a bezdrátový mikrofon

Prostor a vybavení:

Prostor 3×4 metry (případně vyvýšené pódium), delší stůl s bílými ubrusy, dvouplotýnkový vařič, pánvičku,  dva hrnce na těstoviny, cedník, příbory, misky na ingredience, nože, prkýnko, vařečky, naběračka, talíře pro 4-6 osob (pro tři chody), sůl, pepř, olivový olej, cibule, česnek, 10 litrů pitné vody, strouhanku, vajíčka, ubrousky. Kuchyně je teplá a studená.

Cena dle typu, náročnosti a délky akce + doprava z Prahy

 

Objednávky / Kontakt: 

Management, booking, PR

Umělecká agentura Gardes

tel.: + 420 723 523 297

E mail: igardes@centrum.cz